Första mötet & dagen
Efter två kortare flygturer möttes jag av min värdfamilj på flygplatsen. Libby och Jocee hade gjort en skylt där det stod "Welcome to America Stina". Vi åkte från flygplatsen hem till huset där vi åt mat och pratade. Gick och lade mig ungefär vid tio efter att ha packat upp lite, var hur trött som helst. Trots det sov jag ganska dåligt så är trött idag med. 
Kyrkan idag var min första riktiga kulturkrock. Vi hade söndagsskola först med ett quiz om Bibeln där jag och de andra två utbytesstudenterna som är med i kyrkan inte kunde så mycket. Sedan pratade prästen en del. De har väldigt olika åsikter jämfört med i Sverige. 
Senare var det själva gudstjänsten i den stora kyrkosalen och den var mer lik vår fast med mer musik. Den var riktigt trevlig.

Efter kyrkan åkte jag och Rikia (min värdmamma) och handlade och nu ska jag ta en powernap innan vi åker till Rikias föräldrar för en typ middag. Har begränsat med internet så får se hur mycket jag uppdaterar här, blir väl mer sen när jag får ett amerikanskt abonnemang. 
0 kommentarer

Sista timmarna i New York


Bild från första dagen i NYC.

Just nu är det två timmar innan vi beger oss till flygplatsen igen. Det är jättemånga som ska till Michigan och även några som ska vidare till Grand Rapids sen. Lite skönt att slippa flyga ensam! Är just nu supernervös inför att träffa min värdfamiljen men det är en bra nervositet. Kommer vara framme halv fem i Grand Rapids så blir endast en kväll med familjen idag. Liberty fyller 11 idag så jag ska ge henne en födelsedagspresent sen, hoppas hon gillar den. Åh är så pirrig!!

0 kommentarer

Six flagsTrots att det har varit en bra dag så måste jag erkänna att Six Flags var något av en besvikelse... Många attraktioner var stängda längre stunder så köerna stod helt still, så även fast det inte var supermycket folk hann vi åka tre bergochdalbanor på sju (!) timmar. De vi åkte var dock superhäftiga och en var typ som Balder gånger 10. När jag skulle ta kort på den photobomba en kille, haha. Nu ikväll ska vi äta mat som vi beställt till hotellet och packa inför morgondagen. Ska bli lite sorgligt att säga hej då till alla från lägret! 
0 kommentarer