SnurrigtFlätade Libertys hår för två dagar sen när vi såg på High School Musical (mitt val av film). 
0 kommentarer

Senior pictures
I USA har man, istället för en skolkatalog, något som heter yearbook. Det är en bok med bilder på alla elever, händelser från året, ett uppslag för varje sport osv. Man uppmärksammar avgångsklassen mer än de övriga så därför tar alla senior, sistaårselever, senior pictures för att ha en snyggare bild att ha i den boken. Plus att man använder de bilderna när man skickar ut inbjudningar till ett graduation party som man har after ceremonin i skolan. Igår var jag iväg i Newaygo (en liten håla fem minuter från där jag bor) och min vän Anas värdmamma tog mina bilder! Var hur kallt som helst och till en början lite stelt att bli fotograferad men var ganska roligt ändå! 
0 kommentarer

Into the Woods

Madison och Tristan! Igår vaknade jag med lite huvudvärk (lyckades svimma på fredagens träning, men det är en annan historia, och inte särskilt allvarlig heller) och spenderade första delen av dagen med att sova, läsa och sova lite till. 

Hela familjen åkte sedan till kyrkans gympasal och spelade tillsammans med några andra familjer något som kallas kickball, ungefär som en blandning mellan brännboll och baseboll men man sparkar bollen istället. 

Senare åkte vi några stycken och såg filmen Into the Woods, som visade sig vara en musikal. Ingen annan förutom jag och Madison var roade av det, haha! Filmen var faktiskt riktigt bra. Efteråt åkte vi till en av mina favoritrestauranger, Steak and Shake, och åt. Det stället ser ut som en gammal amerikansk diner, ungefär från 50-talet, och har bästa milkshaksen och hamburgarna någonsin! 

1 kommentar