tiden rusar förbi..

...och idag är den endast 30 dagar kvar tills jag åker till New York och Soft Landing Camp!!
 
Har idag börjat skriva packningslista, kolla över papper och rensat lite bland kläder. Har hela tiden tänkt att jag ska ta tag i det efter O-ringen, och nu är ju faktiskt den veckan förbi. Jag har även blivit kontaktad av en tjej på facebook, som går på Grant High School och är med i min värdfamiljs kyrka. Vi har pratat lite om kyrkan, skolan och om att jag ska komma dit och det känns jättebra! Dels att det blir lite mer verkligt men även att "känna" någon första dagen i skolan. Den här tjejen heter Brittanie och är senior, vilket jag också ska vara, och har i princip övetalat mig till hundra procent att söka till volleybollaget. Är lite sugen på cross country också, men vore roligt att testa något nytt och springa kan jag ju göra i Sverige. Linn tyckte att jag skulle söka till sideline cheer som också är ett alternativ bland höstens sporter, men jag är lite tveksam till det. Jag vill (åtminstone just nu) vara med i ett lag och spela, men jag får se hur det blir när jag väl är på plats!
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin
3 kommentarer

O-ringen 2014

Är hemma från ett av årets helt klart bästa veckor. O-ringen Skåne 2014 bjöd på rolig, men slarvig orientering, en stukad fotled, bad vid Åhus och rolig sjätte etapp som avslutning på veckan. Finns inget bättre än att umgås med orienterare! Tack alla ni som gjorde denna veckan superbra. 


Sverige
0 kommentarer

Us embassy

I fredags var jag på amerikanska ambassaden och fixade mitt visa! Var så nervös att jag inte skulle ha med mig alla papper som behövdes, men det gick bra. Åkte upp till Stockholm med ett väldigt försenat tåg och sov över i Annas lägenhet. Lämnade den sovande lilla lägenheten på Ringvägen klockan kvart över sex på fredagen och klockan sju var jag på ambassaden och började köa. Ungefär tjugo i åtta började de släppa in de första i kön (jag hade plats fem). Man måste gå igenom en säkerhetskontroll precis som på flygplatser, och sen så fick man sitta ner och vänta på att det skulle bli ens tur. Jag blev uppropad prick klockan åtta, fick gå till en man i en lucka och ta fingeravtryck. Jag var lite förvirrad så gjorde fel först, men det gick bra och mannen i luckan skrattade lite och sa "we're trying to make this as awkward as possible".

Någon större intervju var det inte, haha!

"Where in the US are you going?"
"To Michigan"
"To all the Swedish Americans!"
"Yeah"
"Everything's in order, congratulations to your visa."

Klockan 08.11 stod jag utanför ambassaden och väntade på bussen till centrum. Allt gick jättesmidigt och spenderade tiden fram tills tåget gick med att sitta och läsa i Kungsträdgården och leta presenter till min värdfamilj. Har köpt två böcker nu! 
1 kommentar