Första skypesamtalet

Har precis skypat med min värdfamilj för första gången!!
 
Vi pratade i ungefär fyrtio minuter och det kändes verkligen jättebra. De är hur trevliga som helst och vi skrattade mycket. Nu i efterhand minns jag inte jättemycket av vad vi sa, jag var så sjukt nervös hela tiden. Men vi pratade en del om hur det blir när jag kommer dit (de föreslog att vi ska försöka fixa så jag åker lite tidigare än planerat), och så frågade de en del om min stad, skola osv. De frågade även hur man uttalade mitt namn, och jag drog klassikern jag fått lära mig på tidigare utlandsresor: "like Christina, but without the Chri".
Mamma och pappa kom även upp till min dator och sa hej en stund.
 
Frågade min familj om de var okej med att jag skriver en blogg och nämner dem/lägger upp bilder, och eftersom de sa att det var okej, tänkte jag informera lite om dem! Min familj är ganska ung men det känns jättebra det med!
 Familjen består av mamma Rikia, pappa Tom, barnen Liberty (som är 10), Jocee (som är 7), och lille Case (som är 1). De bor i ett fint hus ungefär fyra minuter utanför Grant, där jag ska gå i skolan. Var verkligen nöjd med min placering innan ikväll men nu har jag bara blivit ännu mer taggad på att åka, längtar så mycket!!
 
ett foto jag fick med i mailet från Jonatan.
3 kommentarer