Thanksgiving weekend

Just nu är det thanksgiving weekend i staterna så gårdagen spenderades hemma med familjen plus alla möjliga släktingar. Var verkligen fullt hus, och mycket god mat också! Att se släktingar vara nära och umgås med varandra får det att sticka lite i hjärtat, och på kvällen hade jag en konstig ledsam känsla inombords. Men då såg jag på en film med mom och dad, sen så skojade vi runt lite och jag och mom brottades i princip i vardagsrummet! (Film finns på fb, haha) så efter det blev det bättre. Är långlediga tills på måndag och därför åkte jag tillsammans med en grupp från Cross country laget till Wisconsin. Vi stannar här tills på söndag och ska imorgon springa en tävling. På vägen hit åkte vi genom både Indiana och Illinois, så har nu varit i fem stater. Ikväll har vi varit på Olive Garden och ätit, gudomligt god mat och sen badade vi lite i poolen på hotellet. Rolig helg!! 


0 kommentarer

Red eye olympicsMin ungdomsgrupp! 

I fredags kväll hade vi något som heter red eye olympics i kyrkan, där vi tävlade i olika lekar mot våra föräldrar. Var verkligen en jätterolig kväll och vi gick från att skrika till att skratta nästan hysteriskt på två sekunder! Mitt mobilminme var tyvärr fullt så kunde knappt ta några bilder. 
0 kommentarer

Basketball picture day

Alla basket-seniors! 

CJ, Dayna, Stella och jag. 

I fredags efter skolan hade vi fotografering för basketlaget. Från att vara van med korta handbollsshorts till att byta till basket är en lite konstig känsla. Fick även kpmmentaren "åt lesst your face still looks like a girl" haha. 
Har träning ofta, och länge, men det är kul och jag tror det blir en bra säsong. Hoppas på att förbättra mig mycket för just nu är jag inte särskilt duktig! 
0 kommentarer