Overkligt!

Imorgon bitti lyfter planet till Hawaii och det är just nu väldigt svårt att förstå, känns så overkligt! 
Har ungefär samma känsla nu som innan USA, fast med lite mindre nervositet (och jag är tveksam om jag kommer gråta på flygplatsen). Att åka till Hawaii känns inte som något jag gör, utan sånt som andra är med om. Jättekonstigt! Dessutom är det konstigt att de som jag umgås med varje dag här inte ska åka med mig.

Den andra svensken på min skola åker samtidigt som mig och vi har exakt samma flygrutt vilket är skönt, då det är två ganska långa mellanlandningar. Vi umgås inte direkt i skolan men han är schysst så blir nog bra. Totalt kommer hela resan vara ungefär 15 timmar på ditvägen, känns sisådär lockande! 

På söndag ska vi få nybörjarlektion i surfning, samt åka på catamaran! Ska bli häftigt. Utöver det kommer vi besöka pearl harbour, enda amerikanska palatset som finns, en vulkan och lite annat! Ska se till att jag tar massvis med bilder och uppdaterar bra när jag kommer hem. (Eller när jag är där, om jag har tid) 

0 kommentarer

Veckan som varit:
Denna vecka har varit ganska stressig då det har varit mycket som hänt hela tiden. Fick i tisdags ett mail om att kag inte hade alla papper inför Hawaii så blev lite panik att få dem klara, men nu är allt i sin ordning och jag ska bara packa - sen är jag redo för avfärd! 

Hade match i tisdags och vann, och även igår men då förlorade vi. Jag hade team dinner igår och alla tyckte jättemycket om pasta carbonara (inte direkt svenskt men inget de äter här), svenska kanelbullar och chokladbollar! Efter matchen igår åkte jag och Lauren, Sam, Andi, Courtney och Ana till McDonalds för att testa en ny milkshake som visade sig vara riktigt god.
Idag när jag vaknade så berättade min vördpappa att vi inte har skola idag, det är helt enkelt för kallt. Är ungefär -26 till -30 grader just nu. Så det ska bli väldigt skönt att komma till Hawaii där det är runt +20 till 25! 
0 kommentarer

Valentine's day party
Igår åkte jag först till Fremont och Wallmart med Andi, köpte bland annat solskyddskräm och flipflops för nästa vecka! Andi var och fixade en sak med hennes balklänning och så åt vi lunch på ett litet café (första jag varit på sen jag kom hit i USA, starbucks räknas ej).
Har nu allt inför min resa, förutom en keps, det hade nog varit bra... 
På eftermiddagen hämtade Lauren upp mig och Ana och vi begav oss till Lauras  hus för en alla hjärtans dag- sleepover. Vi såg på några filmer, åt skräpmat och pratade. Vet inte riktigt när jag somnade men var någon gång i början fjärde filmen. Vi stannade en bra stund hemma hos Laura på morgonen och när jag kom hem städade jag mitt rum och badrum. Vill ha det fint för jag åker nästa lördag plus har team dinner på torsdag. Team dinner är precis vad det låter som, en från laget har alla över för mat innan en hemmamatch. 
0 kommentarer