Med på uppslaget!

 
Idag var jag och Amanda med i tidningen eftersom båda vi ska vara utbytesstudenter nästa år. Hon har redan fått veta vart hon ska i USA och jag är så avundsjuk! USA och värdfamiljen är med i tankarna minst en gång varje dag, vore så skönt att veta vart jag ska.
Skickade dock in mina ansökningshandlingar väldigt nyss så får nog vänta ett bra tag till innan min kontaktperson på Explorius ringer med besked!
0 kommentarer

Helt färdigt!

 
Jag är klar med min ansökan!
 
Skickade in den i lördags och igår fick jag ett mail från min kontaktperson på Explorius om att den skickats till USA. Där ska den gås genom av det amerikanska företaget som sen ska placera ut mig i en värdfamilj, eller snarare låta en familj välja mig. Är så nervös för både vart jag ska hamna och hos vilka. Kan bli vart som helst, hos vem som helst! 
 
Nu har jag dessutom berättat för min klass och för mina vänner att jag ska iväg. Möttes av lite blandade reaktioner men de flesta var positiva, haha. Har även genom min vän Elin träffat några 97:or som verkar jättetrevliga, förhoppningsvis får jag bra nya vänner när jag kommer tillbaka till Sverige igen. Känns lite lugnande att åtmistone vara på "vi-hälsar-på-varandra"-stadie med några i den "nya" årskursen jag hamnar i sen.
 
1 kommentar

Vaccinering

Igår tog jag lite vaccin som är nödvändiga för hälsointyget. Jag hade ett bra skydd innan men var tvungen att komplettera med stelkramp (eftersom man måste ha tagit en spruta de senaste 5 åren för att åka) och hjärnhinneinflammation. Tog även min sista Hepatit B-spruta. Har jätteont i vänsterarmen där jag tog stelkrampen nu! Ska ta tuberkulostestet imorgon och efter det saknas bara mitt personliga brev, samt mamma och pappas brev till ansökningshandlingen!
0 kommentarer