Cetusa halloween party

Förra lördagen efter regionals så åkte jag med Alis familj till Fremont och Cetusa's (min organisation i USA) halloween party för utbytesstudenter i området. Själva tillställningen var i sig ganska lam men alla utbytesstudenter var jättretrevliga så det blev en riktigt trevlig kväll. Jag och Ali hade inte planerat att gå så vi hade ingen utklädnad så vi sa helt enkelt att vi var Cross country runners, men mina vänner klädde ut sig. Jorge och Leo hade fat suits, Konrad var utbytesstudent/high school spirit, Minstu var joker, Tpmmy rockare och Win var läskig. 
0 kommentarer

Pippi Longstocking 
Min syster Libby utklädd till Pippi Långstrump för Halloween. Hon har planerat detta sen jag gav henne Pippi-saker från Sverige och ville att hennes kostym skulle bli en överraskning för mig, så söt! 

0 kommentarer

Concert choirAna, Jorge och jag! 

För någon vecka sedan hade vi vår första konsert med min concert Choir class. Har ganska blandade känslor för det ämnet, ibland är det jättekul och ibland supertråkigt. Vi sjunger ganska mycket äldre sånger, så det är det sega. Men vår konsert var rolig i alla fall, och den gick riktigt bra. Jag var ganska förkyld så hade svårt att sjunga fullt men gick okej ändå. Alla tjejer hade långa svarta klänningar och killarna kostym, var inte direkt smickrande kläder men såg coolt ut på scenen sen. Sångerna vi sjöng var Crown Him King of Kings, Long Time Ago, och Famine Song. Nu har vi redan börjat med julsånger, och ska sjunga två stycken som en stor grupp. Vi jobbar även i mindre grupper just nu med en egen julsång som vi sedan ska ha audition med, och de bästa kommer få uppträda på konserten! Jag, Ana och Chris ska sjunga Rudolf med röda mulen på tre språk, så det är riktigt kul! 
0 kommentarer