Mycket som hänt
Var väldigt länge sedan jag uppdaterade här nu, men det är nog ett bra tecken att jag inte har tid med blogg, och att sitta och skriva. Eller, kanske mer att jag har roligare saker att prioritera. Sen jag kom hem från Hawaii har jag varit på bankett för basketen och fått Tiger award (positiv, uppmuntrande, bra lagkamrat typ), börjat träna friidrott och haft påsklov. Har även hunnit vara sjuk två gånger, med både influensa och halsfluss, varit i Chicao på lovet och spenderat tid med familjen och mina vänner. 

Ikväll har vi Prom, eller bal som det heter på svenska. Ska gå tillsammans med en grupp tjejkompisar och vi ska äta på Olive Garden innan. Ska bli jätteroligt och igår efter en asselmby mot mobbning berättade de vilka som blivit frsmröstade att vada på Prom court. Prom court är alltså Hovvet som sedan, under själva dansen, kan bli framröstade till stt bli king & Queen (kung och drottning). Jag är en av de 5 tjejerna som blev framröstad! Hade ingen aning då endast seniors får rösta och jag umgås medt med juniors, så det var en kul överraskning! 


Efter skolan och träningen igår gick jag och några kompisar och tittade på killarnas varsity lag när de spelade baseboll. Första matchen jag såg och självs sporten är nog rolig men matcherna tar en evighet!  Kan tilläggas att det var 22 grader här igår, känns som sommar!! 
0 kommentarer